.

.

TBGTBS 1 Par Ice Snow Gripper,Stručni Противоскользящая Đonovi Elastična Cipele Čizme Trnje Grips, Бахилы Mačke za ulice (boja je : A)

TBGTBS 1 Par Ice Snow Gripper,Stručni Противоскользящая Đonovi Elastična Cipele Čizme Trnje Grips, Бахилы Mačke za ulice (boja je : A)

HRK 48.12

Količina robe
Tova je dostupna

【IZDRŽLJIVOG MATERIJALA】Materijal ledenih šiljaka je izrađen od TPE materijala.Trajnost i fleksibilnost.MLA ima anti-истиранием, kao i anti-jaz i može poboljšati vijek trajanja i pouzdan slijetanje na različite cipele. 【LAKO NOSITI】Ove neklizajući trnje hvatanje za cipele pogodne za korištenje, samo je potrebno da se presele prednji dio cipele na захватам i protežu se bilježi do pete vaše cipele, a zatim prilagoditi veličinu u skladu s vašim potrebama, kada vam ne trebaju ti napadaji - jednostavno isključite ih iz svojih cipela. 【PREMIUM CONNECT】 je zamijenio tradicionalnu lančanu sustav elastična gumena traka connect system, jer otkrili smo da u krugu od nehrđajućeg čelika lako pokvari i padne u vrijeme stvarne uporabe U usporedbi s lancem od nehrđajućeg čelika gumene trake imaju bolju žilavost i izdržljivost. 【Uniseks I NAŠIROKO se KORISTI】Нескользящие mačke pogodna je za žene i muškarce svih dobi, uključujući i mlade, odrasle i starije osobe, koji se koristi na kosim terenima ledenih cesta ledeni pristupna cesta, blato i mokra trava, opasnih područja za staze i sl. je Pogodan za bilo koju cipela, kao što su planinarske cipele, čizme, planinarske cipele i ledene kopačke za cipele.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu