.

.

Okuyonic Slobodno krivulje prema Naširoko Koristi Zaštitnik je kvaka, Otporna Silikonska Poklopac ručke na Vratima, za Škole za djecu Javnih mjesta, za odrasle, za bolnice(svijetlo zeleno)

Okuyonic Slobodno krivulje prema Naširoko Koristi Zaštitnik je kvaka, Otporna Silikonska Poklopac ručke na Vratima, za Škole za djecu Javnih

HRK 231.90

Količina robe
Tova je dostupna

Antistatički.Jeseni i zime neće biti nikakvih statičkih problema, siguran za dijete.Zaštitne ručke vrata se široko koristi u mnogim mjestima, kao što su vrtići, škole, urede, bolnice i ostale javne prostore.Mekana na dodir, može zaštititi glavu djecu, struka odrasle osobe i stražnjice od ozljeda.Обтекаемая oblik, nije lako padne, pogodan za većinu olovke i slobodno savijati bez deformacija.Silikonska kapa olovke izrađen od visoko-kvalitetne prehrane silikona, koji ima dobru термостойкостью i холодостойкостью i ne deformira i nakon dugotrajne upotrebe.Značajke : 1. Silikonska kapa olovke izrađen od visoko-kvalitetne prehrane silikona, koji ima dobru термостойкостью i холодостойкостью i ne deformira i nakon dugotrajne upotrebe.2. Zaštitne ručke vrata se široko koristi u mnogim mjestima, kao što su vrtići, škole, urede, bolnice i ostale javne prostore.3. Antistatički.Jeseni i zime neće biti nikakvih statičkih problema, siguran za dijete.4. Обтекаемая oblik, nije lako padne, pogodan za većinu olovke i slobodno savijati bez deformacija.5. Mekana na dodir, može zaštititi glavu djecu, struka odrasle osobe i stražnjice od ozljeda. 15.1 cm / 2.3 x 1.1 x 5.9 in Package Popis : 1 x Silikonska poklopac ručke na vratima.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu