.

.

Z-Stezaljke koji se koriste za vješanje francuske gume Vješalica za slike Hardverski set, Zidna konzola Blokiranje Zidni nosač Hardverski kit se Koristi za vješanje ogledala, ploče, police, изголовий, umjetničke ram. (4 (6 parova))

Z-Stezaljke koji se koriste za vješanje francuske gume Vješalica za slike Hardverski set, Zidna konzola Blokiranje Zidni nosač Hardverski

HRK 47.97

Količina robe
Tova je dostupna

✅[Učinkovitost] 4-inčni нескользящие nokti mogu izdržati 20 funti, a tip ovjesa Z-stezaljke može se instalirati s 2 vijčanim okvirima za postizanje čvršće fiksiranje. ✅[Učinkovit dizajn] Između dobrih блокирующими šiljcima nema fuga, tako da možete objesiti jednostavnu policu.Vrlo je pogodan za dekoraciju drvenih zidova, zidova, možete lako promijeniti dizajn, s vremena na vrijeme, da biste stvorili novi izgled freske za obitelj.Kopačke za višekratnu upotrebu. ✅[Vrlo fleksibilan] Francuski guma kuka za slike, Z-oblika blokiranje zidni nosač plastični kit se koristi za vješanje ogledala, ploče, police, изголовий, umjetničkih djela, ormara, daske, umjetničke ram i može se lako može instalirati nakon instalacije mobilnih rasvjetnih tijela.Vješalica raste i snima nekoliko sekundi. ✅[Multi-purpose] može se koristiti za instalaciju okviri ili ogledala, kao i za garažna ormara s alatima.Možete izvaditi ga i staviti natrag kroz nekoliko sekundi.To je izdržljiv materijal ABS+ compound debljine 3 mm. ✅[Sve-u-jednom] Ovaj kit ne uključuje samo 6 parova Z-stezaljke, ali i sve spajala za instalaciju, 12 kratkih vijaka od nehrđajućeg čelika za pričvršćivanje čavala na umetnickom djelu i 12 dugih vijaka od nehrđajućeg čelika za pričvršćivanje čavala na umetnickom djelu. 12 plastičnih расширительных cijevi, 1 mini-alkohol razinu, na zidu, samo trebate bušilica i odvijač.Veličina : 4 inča (6 parova).

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu