.

.

Boca брызга frizerskom umjetnosti, Boca брызга Frizera za kućne ljubimce, Gotovo Eco-Содружественный Refillable mini za kućnu salona kose koristi profesionalne(brown)

Boca брызга frizerskom umjetnosti, Boca брызга Frizera za kućne ljubimce, Gotovo Eco-Содружественный Refillable mini za kućnu salona kose

HRK 53.70

Količina robe
Tova je dostupna

Je izrađen od visoko-kvalitetne PAT-materijala, экологичен, praktičan i projektiran je za dugotrajno korištenje.Također se može koristiti za zalijevanje cvijeća ili čišćenje, praktičan rad.Dobro ga je zatvorena mlaznica može prskati fine i glatke magla, da se osigura ravnomjerna raspodjela vode odnosno otopine za njegu kose.Pogodan je kako za profesionalne frizerskom salonu, tako i za kućnu upotrebu.Kompaktan i delikatna, jednostavan za korištenje.Globalni dizajn u boci omogućuje bolje kontrolirati količinu proizvoda za kosu. 1. Je izrađen od visoko-kvalitetne PAT-materijala, ekološki prihvatljiv, praktičan i za dugotrajno korištenje.2. Svoje Well Sealed mlaznica može se raspršiti izvan točan i čak magle kako bi se osigurala ravnomjerna raspodjela vode ili rješenja za njegu kose.3. Također se može koristiti za zalijevanje cvijeća ili čišćenje, pogodan za rad.4. Dizajn razmjera na boci može bolje kontrolirati količinu proizvoda za kosu.5. Pogodan je kako za profesionalne frizerskom salonu, tako i za kućnu upotrebu.Kompaktan i delikatna, jednostavan za korištenje.

Osnovna svojstva

Item Type:
Hairdressing Spray Bottle
Material:
Pet
Optional Color:
Transparent, Purple, Brown, Blue
Function:
Hair Styling Tool
Package List:
1 * Hairdressing Spray Bottle :

Dodaci proizvodu