.

.

USB C Ženski na USB Muški Adapter Tip C Adapter je Kompatibilan sa iPhone 11 12 Pro Max Power Bank Samsung Galaxy Note 10 S20 Plus S20+ Ultra (plava)

USB C Ženski na USB Muški Adapter Tip C Adapter je Kompatibilan sa iPhone 11 12 Pro Max Power Bank Samsung Galaxy Note 10 S20 Plus S20+

HRK 7.71

Količina robe
Tova je dostupna

✅Visoko kvalitetni materijal : izrađen od izdržljivog aluminijske legure, kako bi se osiguralo da se neće istrošiti tijekom vremena i može se ponovno koristiti za dugo vremena. ✅Jak kompatibilnost : Pretvorite USB priključak u USB port-C. Ovaj adapter može povezati mobilne telefone, tablete, flash diskovi, miš, čvorištima i drugih perifernih uređaja USB-C na vaš laptop i punjač ili mobilnim telefonom preko običnog USB. ✅Brza brzina : Omogućuje brzine prijenosa od USB 2.0 do 480 Mbit / s i podržava dovoljnu izlaznu snagu za punjenje. ✅Posebne uvjete : ne podržava izlazni video signal, ne podržava bežični punjač Mag Safe, ne podržava USB 3.0/3.1. ✅Lako nositi sa sobom : Naš novorazvijeni USB-ac ispravljač zauzima mali prostor i može biti izravno umetnuti u kraj opreme USB-A. On je također vrlo lagan, tako da neće oduzeti previše prostora i da ga je lako nositi sa sobom.USB 2.0 prijenos podataka i punjenje.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu