.

.

Silikonski držač mobilnog telefona Xixnor za JUUL (samo torbica, bez uređaja u paketu), Držač JUUL za iPhone, Samsung Galaxy, prijenosna računala, tablete i ploči s instrumentima u automobilu (crna)

Silikonski držač mobilnog telefona Xixnor za JUUL (samo torbica, bez uređaja u paketu), Držač JUUL za iPhone, Samsung Galaxy, prijenosna

HRK 17.97

Količina robe
Tova je dostupna

【ZAŠTITITE SVOJ UREĐAJ】-Držač Xixnor JUUL dizajniran za pohranu vaše JUUL, kada se ne koristi.Nikada više nemojte izgubiti, ne gube i ne zaboravi svoj ДЖУУЛ. 【FUNKCIONALNI】 - možete dodati ga u bilo koje vrijeme povoljno za vas mjesto.Odlično je za putovanja ili jednostavno za svakodnevnu uporabu. 【COMPATIBILE】-Pogodno za bilo kojeg telefona (i Phone 6,7,8,X,Samsung Galaxy S7,S8 ili laptopa, tableta). 【VISOKE KVALITETE】-ljepilo 3 M je nevjerojatno izdržljiv, a fleksibilan silikon pruža čvrstu i gustu sadnju.Čuva vaše JUUL, kada se ne koristi. 【JEDNOSTAVAN za instalaciju i uklanjanje】 - Jednostavan za instalaciju i uklanjanje lako kad promijenite svoju torbicu.Nema ljepljiva ostatak nakon.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu