.

.

SZRMCC D Tap to 5.5x2.1mm DC with Lock 12V Power Cable for Video Devices Pix-E5 Pix-E5H Pix-E7 Monitor (Pravokutni DC2. 1mm)

SZRMCC D Tap to 5.5x2.1mm DC with Lock 12V Power Cable for Video Devices Pix-E5 Pix-E5H Pix-E7 Monitor (Pravokutni DC2. 1mm)

HRK 95.97

Količina robe
Tova je dostupna

Pogodan za napajanje видеоустройств PIX-E PIX-E5, PIX-E5 H ili PIX-E7 monitor.Izvor napajanja može biti baterija, батарейная ploča s izlazom D-Tap, na primjer baterija Anton-Bauer gold mount ili V Mount battery.Nožica A : штекерный priključak D-Tap, nožica B : Pravokutni lock штекерный DC utičnica 5.5*2.1 mm Duljina kabela : 20 cm/50 cm (možemo prilagoditi s druge dužine, molimo kontaktirajte nas ako vam je potrebna).Svaki kabel koji mi proizvodimo, bio je temeljito testirana i kompatibilna sa strojevima iz različitih velikih proizvođača robnih marki, nastojimo osigurati da su svi proizvodi bio kvalificirane i kvalitetne.Profesionalni dizajn proizvoda SZRMCC Kao proizvođač konektora i kablova, proizvodimo više od 1000 vrsta kablova, opreme i adaptera.Mi proizvodimo i bežične antene i zračni аудиокабели.Svaki kabel koji mi proizvodimo, strogo testiran i kompatibilan je sa strojevima iz različitih velikih proizvođača robnih marki.Pruža dobre veze za vaše kamere i pribor za kamere, omogućujući vam da lako izgraditi cijeli svoj sustav kamere.Izvodite razne profesionalne fotografije.Možemo postaviti kabel u skladu s vašim zahtjevima.Ako niste sigurni koji kabel pogodan za svoj projekt, molimo vas, pošaljite poruku o svom problemu, a mi ćemo vam ispravan kabel.Nadam se da ćete se dobro provesti vrijeme za kupovinu u SZRMCC, hvala! ! !.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu