.

.

6pcs Francuski Twist Spretan Pramen Kose Kolač Čaj za Žene, Tkanina Magija Isječak Frizura Kolač Pogon DIY Kosa Kravate za Višekratnu upotrebu Kolač za Kosu (Točka C)

6pcs Francuski Twist Spretan Pramen Kose Kolač Čaj za Žene, Tkanina Magija Isječak Frizura Kolač Pogon DIY Kosa Kravate za Višekratnu upotrebu

HRK 35.97

Količina robe
Tova je dostupna

★ 6 boja za vaš.Pogodan za debele i tanke kose.On je dobro utvrdio je vaše kose i ne dopustiti im da klizi prema dolje. ★ Kolač za kosu : 35x10 cm/13,7*3,9 inča, to je tako jednostavno i fino, što možete ga nositi u džepu. ★Široke prigode - Idealan za dnevne haljine,photocall,Božić,plaže,putovanja,sporta,zabave,plesačica, prom,pranje i šminke. ★To je dobro može popraviti vaše kose i ne iznevjeriti vaše kose.Bez obzira imate li tanka ili gusta kosa, on može vrlo dobro da bi vaša kosa ne uzrokuje glavobolje. ★USLUGA KORISNICIMA pružamo zadovoljavajući usluga korisnicima, bilo kakva pitanja o ovom proizvodu, dobrodošli da nas kontaktirate u bilo koje vrijeme, mi garantiramo odgovor u roku od 24 sata, dobrodošli na kupnju.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu